onsdag 16 juni 2010

Skolavslutning

Varit på barnens skolavslutning idag. Det är så himla vackert. Speciellt när solen lyser på oss. Flaggan är i topp och barnen är så fina och förväntansfulla!!! Det bara glittrar i ögonen på dem. När jag sitter där i kyrkan och myser så kommer så många olika känslor farande genom hela mig. Tycker ju att det är så fint allt. Men eftersom alla känslor bara rusar igenom mig är det inte riktigt lätt att hantera. Kommer på mig själv med tanken : " varför reagerar jag så starkt" på ALLT!!!
Kroppen skriker efter att få LEVA ut allt... Har försökt at jorda mig nu på sistone och det har hjälpt. Men är snabbt " där" igen liksom. Jag är så öppen just nu och har mött många människor som ger så mycket till mig och jag vill ha. Men glömmer att " stänga" emellanåt. Kanske finns fler " verktyg" att fixa "uppochnerkänslor". Kom förresten på att det känns skönt att ta i när man sjunger i kyrkan. Speciellt till DEN BLOMSTERTID NU KOMMER!

6 kommentarer:

 1. Ja, inte är du ensam om dessa känslor! Äldre barn har jag, men jag var ung när jag fick de, och känslor ... de kommer som de vill när de vill. Förstår dig!
  :)

  SvaraRadera
 2. Förstår vad du menar. Men jag tänker, hellre känna för mycket, än känna för lite. Apati är den värsta känsla som finns. Ha en riktigt härlig sommar!

  SvaraRadera
 3. Inte kunnat testa min manick ... mygg, bin m.fl höll sig helt borta igår!
  :)

  SvaraRadera
 4. "Uppochnerkänslor"...Livets bergochdalbana....

  Ja, ibland hänger man inte riktigt med i svängarna....(:
  Känner så väl igen fenomenet!

  Kram på dej, och va roligt med en ny besökare!
  Jag la till Dej också på min blogglista!

  Vi "ses" igen!
  "Stigbert"

  SvaraRadera
 5. Ja, ibland vill verkligen känslorna ut ur kroppen! ;)

  Tack för titten inne hos mig!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Är nog ändå härligt att man har känslor som kan komma ut. Sommarkramar till er!!!

  SvaraRadera