fredag 23 juli 2010

Regn

Jag är så glad! Det är en regnig dag och det känns fantastiskt underbart i kroppen. Vi var ute med båten i går, i vår vackra skärgård. Underbart. Men jag måste bara får uttrycka lugnet som kommer till mig, tack vare denna underbara regniga dag. Alla "måsten" är som bortblåsta och jag kan "bara vara". Jag vet, det finns inga "måsten"... Det är ju man själv som skapar det. Men omgivningen med dess påverkan vid soliga och varma dagar sprider en viss stress. Omväxlingen i vädret är det jag vill ha. Kanske det beror på att humöret inte konstant är "soligt". Man vill ha en jämn balans någonstans. Den balansen är inte lätt att hitta för alla. För en del kanske den bara finns där, men för andra blir påverkan från den yttre atmosfären lättare påtaglig???
Hur som helst: Idag njuter jag!!! <3

3 kommentarer:

 1. Regn, härliga regn!:):)Behövde detta verkligen, och idag även lite svalare,så just nu är min kropp o själ samspelta,och jag njuter av att bara vara!:)Jag tycker som du, det får gärna vara lite omväxlande väder.....Tycker jag som påverkas lite av den yttre atmosfären ....Där värmen fullständigt har "slagit ut" mig!:)

  Så jag njuter en dag som denna....:)
  KRAM Cia:)

  SvaraRadera
 2. Fortsätt och var Glad! Njut av regnet...kontra solen ibland. Bra att du struntar i alla måsten! Fortsätt njut och var glad!
  Sommarkram.

  SvaraRadera