söndag 30 maj 2010

Allt jag vill göra & lite till...

Mitt uppe i allt... just nu... Vill göra så mycket.Och gärna allt på en gång. Känner igen mig, vid denna tidpunkt på året. Har svårt att koncentrera mig på en sak i taget. Först och främst gäller det att ha ordningen i huvudet innan man överhuvudtaget egentligen ska börja med något. Men känns som jag har både kaos i huvudet och i det jag gör. Men jag har kommit dit hän, att när jag börjar göra "tusen" saker, så måste jag ganska snabbt sätta mig ner. Andas...tänka och sedan försöka koncentrera mig. Blir trött, väldigt fort, vilket jag aldrig blev förut. Men gick "nästan" i väggen för några år sedan, och det har resulterat i att orken inte alls är densamma längre. På något vis är jag glad för det. För ingen människa mår bra att göra "tusen saker på en gång". Efter en dag känns det ändå bra att sätta sig ner och gå igenom dagen. Vad har jag gjort? Om det känns för lite , så tror jag det är bra att tänka: Jag är glad för det jag lyckats åstadkomma!& Jag gör så gott jag kan. Funderat på om åldern spelar in. Att ju äldre man blir - blir man också klokare??? Idag är jag (ganska nöjd) för det jag har gjort. Firat min mamma på " mors dag" med blommor och rabarberpaj. Tvättat en hel del, planterat tomat, persilja, luktärt och en hel del andra blommor, lagat en god kycklingrätt, skurat toaletten och dammsugit. Men oj, det var ju faktiskt en hel del!!! Man kanske skulle skriva ner vad man har gjort efter varje dag. Känner att jag nu ska ge mig själv något. Liksom fylla på med härlig energi. En skön dusch, mysa och vara nära familjen. Avsluta med lite läsning. Ja, imorgon blir det " lite till" att göra...Men om jag fyller på med ännu mera god energi, ska jag nog fixa det!

3 kommentarer:

 1. Hej, och tack för din positiva feedback på min blogg! Kul att du gillar!

  Känner igen mig i det du skriver i ditt inlägg om att hinna skynda måste göra. Tycker hela samhället börjar kräva för mycket av människan. Nångång kommer vi (mänskligheten) nå den punkt då inga fler världsrekord kommer kunna slås, det gäller i allra högsta grad i arbetslivet och livet hemma också för den delen. Och är det kanske det där med duktig-flicka också somgör att vi tror att vi måste göra allt, klara allt och säga "ja men det är klart jag fixar det" om allt.

  Var det bättre förr? :)

  Och ang iPhonen, det är många erbjudanden på såna nu, behöver inte K
  kosta masssssor. Kolla runt!

  Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. Ja, frågan om det var bättre förr? Den frågan ställer jag mig ofta. Och ja, i många avseenden var det nog det. Tänker främst på median idag som är så utbredd. Jag har nästan inte tittat på tv alls undr flera månader nu. Blir liksom för mycket av allt. Letar hellre lugnare platser/stunder för att finna ro. Ha det bra!!!

  SvaraRadera
 3. Ha bara ett mål för dagen om du hinner fler jättebra, men ett räcker tillräckligt!♥

  SvaraRadera