onsdag 5 maj 2010

Våren

I takt med all kli och nysningar från pollen...så vill jag så mycket. Problemet är att tröttheten sätter in. Jag vill pyssla hemma och i trädgården, samtidigt som man har ett jobb att sköta. Finns inte riktigt den orken och tiden över. Jag brukar vara vårdeppig fastän jag älskar våren. Har tyckt det varit så konstigt. Men förstår det mera nu. En del säger att det kan ha med ljuset att göra. Allt kommer så fort och då hinner inte hjärnan ta in det. Jag försöker lära mig att fokusera på en sak i taget och finna glädje för det som är gjort. Enklare sagt än gjort. Men träning ger färdighet sägs det!?! Jag tror också att alla "måsten" på våren och sommaren man skapar gör en deppig till slut. Har kanske för höga förväntningar. Det försöker jag också lära mig av: "Vara nöjd med det lilla".Men nu är våren här i all sin prakt!!!Njuta men inte skynda på kanske är mottot!?!

2 kommentarer:

  1. Åse det är precis så vi ska leva, vara nöjda med det vi har här och nu, försöka sålla bort alla måsten som verkligen inte måste göras. Det är en träningssak som att lära sig cykla, träna, träna och rätt som det är kan du och glömmer aldrig.♥

    SvaraRadera
  2. Tack!!! Det är verkligen TRÄNING.För svårt är det. Jag behöver bli påmind hela tiden. Men kanske en dag, så glömmer jag det aldrig. Tycker så mycket om dina ord! Glöm aldrig det!!!

    SvaraRadera